Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg.

Thermomix Provençaalse Saus

 Provençaalse Saus

   

Ingrediënten: 
1 rode ajuin, 2 sjalotten, 2 teentjes look, doos tomatenblokjes (met basilicum), 1 courgette zonder de pitten, 2 paprika's, 2 wortelen,
bakje champignons, P & Z, provençaalse kruiden, tijm, laurier, 15 gr.Sublimix groentenbouillon, 125 gr. rode wijn, 30 gr. olijfolie, sap van 1/2 citroen

Werkwijze:
Ui, sjalotten en look hakken: 4 sec./ snel.5 , naar beneden spatelen en olijfolie toevoegen: 4 min/120°/snel2
Doe de wortel, courgette en paprika in stukken gesneden in de beker: 4 sec. snel.4  
Voeg wijn, tijm, laurier, provençaalse kruiden, tomaten blik + blik nog eens vullen om te spoelen en ook bijgieten, Sublimix groentenbouillon en P & Z toe: 15 min./100°/snel1.5/

Snij ondertusen de champignons in schijfjes en sprenkel het sap van 1/2 citroen over

Voeg dan de champignons toe: 10 min./100°/snel1.5/

Je hebt nu een grote kom Provençaalse Saus waar je gerust eens goed van mag opscheppen, gezond, goed voor de lijn en je kan er porties van invriezen!
Lekker bij vlees en bij de BBQ!

TIP: Maak je dit in de TM6? gebruik dan het spatdeksel!